SZOLGÁLTATÁSAINK

TERMÉK-
TERVEZÉSTŐL
A SOROZAT-
GYÁRTÁSIG

Társaságunk az egyedi igényeket is figyelembe véve a tervezési és gyártási folyamat teljes egészét lefedő, komplex varrodai szolgáltatáscsomaggal áll ügyfelei rendelkezésére.

Ajánlatot kérek!
1

Terméktervezés

Cégünk tapasztalt terméktervező kollégái rendelkeznek a szakértelemmel bármilyen textiltermék megtervezéséhez. A tervezési folyamt során elkészítjük a termék szabásmintáját, kiválasztjuk a legmegfelelőbb anyagokat és mintadarabot készítünk megrendelőnknek szem előtt tartva egyaránt a költségoptimalizációs és minőségi szempontokat.

További információ
2

Alapanyagbeszerzés

Cégünk több mint 25 éve tevékenykedik a textiliparban, amely idő alatt kiterjedt hazai, európai és távol-keleti beszállítói hálózatra tettünk szert. Alapanyagbeszerzés során minden típusú textil, szövet, műbőr, bőr anyag beszerzését vállaljuk az egyéb műanyag és fém kellékek mellett.

További információ
3

Szabászat

Szabászatunkban kiemelt hangsúlyt fektetünk az anyagfelhasználás minimalizálására, hogy adott mennyiségű alapanyagból a lehető legtöbb szabott alkatrész készülhessen. Egyaránt használunk szalagkéses, körkéses és kardkéses gépeket az anyagok és a mennyiség függvényében.

További információ
4

Varroda

Gyártóüzemünkben több mint 150 ipari varrógépet használ közel 80 varró munkatársunk. Varrodánkban könnyű- és nehézárus termékek összeállítását egyaránt vállaljuk vékony dekor textilektől a vastagabb kárpitokig.

További információ
5

Nyomtatás, logózás

Vállaljuk ruhadarabok és egyéb textil termékek logózását nyomtatásos módszerrel. A DTF nyomtatás költséghatékonységot és kiváló minőséget biztosít, míg a DTG technológia segítségével a legrészletgazdagabb minták sem jelentenek akadályt.

További információ
6

Szublimálás, hímzés

Textilszublimációs szolgáltatásunkkal tetszőleges mintát tudunk létrehozni akár nagy felületű anyagokra is. Automata hímző gépünk segítségével kisebb méretű, de prémium hatású logókat tudunk létrehozni.

További információ
7

Csomagolás, raktározás

Az elkészült termékek csomagolását épp olyan igényességgel végezzük, mint magát a termék előállítását - igény szerint akár újrahasznosított csomagolóanyaggal is el tudjuk látni a termékeket.

További információ
8

Szállítás

Saját teherautóinkkal lehetőség van a kész termékek helyszínre szállítására rugalmas szállítási formában. Szállítás során garantáljuk, hogy a termékek sérülésmentesen, időben megérkeznek Magyarország területén, vagy akár külföldön is.

További információ

Szervezze ki gyártási
folyamatait és fókuszáljon
vállalkozása fejlesztésére!

Szeretne még többet megtudni szolgáltatásunkról?
Töltse ki az alábbi űrlapot és írja meg, miről adhatunk
további információt! Kollégánk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

Inkább telefonon keresne minket?
Keresse Nedbalek Diána értékesítő kollégánkat bizalommal!

+36-20-458-4226
ertekesites@contactnkft.hu