TEXTILNYOMTATÁS


TEXTIL-
NYOMTATÁSI
SZOLGÁLTATÁSOK

Három különböző technikával vállaljuk ruhadarabok és egyéb textiltermékek nyomtatását. Legyen szó szublimációról, DTF vagy DTG nyomtatásról, cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt.

Ajánlatot kérek!

FOLYAMATAINK

Beszerzés

A nyomtatáshoz vállaljuk munkaruhák, kabátok, pólók, sapkák és egyéb divatáruk beszerzését partnereinktől vagy lehetőséget biztosítunk egyedi ruhadarabok tervezésére és gyártására is varrodánkban.

Szublimáció

Textilszublimációs szolgáltatásunkkal tetszőleges mintát tudunk létrehozni akár nagy felületű anyagokra is. A színek gyönyörű, élénkek, sőt, tartósak lesznek. A festékanyag nem kaparható le, hiszen a szövet részévé válik.

DTF nyomtatás

Ez a nyomtatási technológia lehetővé teszi a különböző textil, fa és fém anyagok nyomtatását. Az eljárás lényege, hogy a nyomtatófej előszőr egy fóliára viszi fel a festéket, amit ezután ragasztóréteggel fixálunk a filmen.

DTG nyomtatás

A legalább 80% pamuttartalmú ruházatok esetén a DTG nyomtatás egyátalán nem, vagy alig tapintható a textil felületén. Fotó minőségű nyomtatás, színátmenetes, részletgazdag, akár az alapanyag színébe transzparens átmenet is nyomtatható vele.

Szervezze ki gyártási
folyamatait és fókuszáljon
vállalkozása fejlesztésére!

Szeretne még többet megtudni szolgáltatásunkról?
Töltse ki az alábbi űrlapot és írja meg, miről adhatunk
további információt! Kollégánk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

Inkább telefonon keresne minket?
Keresse Nedbalek Diána értékesítő kollégánkat bizalommal!

+36-20-458-4226
ertekesites@contactnkft.hu