BLOG

Hogyan tudsz időt spórolni a szabással?

2024.04.18.

Nálunk is – mint minden profi szabászaton – található álló szabászgép, mely alkalmas a legpontosabb szabási műveletek elvégzésére, a lehető leggyorsabban. Lényegesen egyszerűbb és sokkal precízebb, mint a kézi szabászgép.

Célszerű a terítőasztal végére elhelyezni, így nem lesz szükség az anyagok cipelésére.

Mivel egy komoly és veszélyes gépről van szó, ezért az azt kezelőknek szükséges szakképzettséggel és gyakorlattal rendelkezniük a belesetek elkerülése végett, annak ellenére is, hogy a gép rendelkezik saját biztonsági berendezéssel. Érdemes továbbá lánc kesztyűt viselnie a dolgozóknak a fokozott biztonság érdekében a szabászgéppel való munkavégzés során.

A terítékbe gyakran jelöléseket is kell tenni, melyet „becsípésnek” nevezünk, viszont ezeket magasabb terítékeknél körkéses szabászgéppel már lehetetlen lenne kivitelezni. Többek között, ezért is érdemes beruházni egy álló szabászgépre, hiszen, ha már nem kicsiben űzöd a szakmát, mindenképpen költséghatékonyabb és számodra kíméletesebb lesz hosszútávon, így a felszabadult idődet más folyamatokra fordíthatod.

Így segítheted a varroda munkáját egy megbízás során!

2024.04.19.

"A kreatív energiát táplálni kell, és egy bizonyos tápanyagból rengeteg kell neki, ez pedig az idő." - Katie Patrick

Egy gondolat, elképzelés legelőször talán papíron születik meg. Amikor úgy határozol, hogy ideje fizikai formát öltenie, érdemes alaposan átgondolnod mindent mielőtt egy jól képzett varrónőket foglalkoztató céget felkeresel.

Az alábbi információkra biztosan szükség lesz:
- Rajz, grafika, fotó
- Az alapanyag (lehet például vékony vagy vastag vászon,lehet műszálas, esetleg pamut, vagy akár bőr vagy műbőr)
- Szín,mintázat
- Pontos méretek
- Amennyiben van lehetőséged jól jöhet egy szabásminta is
- Minden extra kérés leírása(például logózás és az ahhoz szükséges képek, grafikák biztosítása)
- Egy részletes leírás az elképzelésedről
- Darabszám

A profi szakemberek tudnak segíteni abban, hogy az elképzelésből, valóság születhessen, úgy és olyan minőségi módon, ahogy te megálmodtad.
Viszont előfordulhat, hogy a tökéletességhez idő kell, hisz te sem szeretnél egy elkapkodott mintadarabot csalódottan a kezedbe fogni. Ezért ne halaszd az utolsó pillanatra. Persze előfordulhat, hogy idő szűkében vagy, ilyenkor is keress bátran minket